I Setmana de la Innovació Urbana de València ?

I Setmana de la Innovació Urbana de València ?
16/01/2017 - 19/01/2017
12:00 am

 

Benvolguts/des amics/gues,

Durant el 2016 s’han assentat les bases per a la creació d’un nou ens públic d’innovació urbana d’àmbit local a la ciutat de València, fruit de la fusió de diferents fundacions municipals preexistents.

Un ens que aposta per un nou model d’innovació, posant les persones en el centre de la planificació i, sobretot, de l’acció innovadora, el que implica redefinir quin tipus d’innovació ha de centrar els nostres esforços.

I en aquest context, s’organitza la I Setmana de la Innovació Urbana de València. Amb un doble objectiu. El primer, presentar allò avançat fins avui en aquesta redefinició del model d’innovació als actors amb els quals fins ara s’ha treballat, però també a aquells amb els quals no s’havia treballat i es té voluntat de començar a fer-ho. El segon, generar un espai d’anàlisi i reflexió col·lectiva sobre l’avançat, per a seguir construint juntes el nou model d’innovació que necessitem per a la nostra ciutat.

Seria important per a nosaltres poder comptar amb la teua presència. En particular, la vesprada del dilluns 16 de gener la dedicarem al sector de la mobilitat.  

Pots trobar el programa complet de la Setmana ací. Atès que l’aforament és limitat, et recomanem que t’inscrigues.

https://www.lasnaves.com/setmanainnovacio/

Reserva el evento I Setmana de la Innovació Urbana de València ?.

Las reservas en línea no están disponibles para este evento.

Ponte en contacto con nosotros para cualquier consulta o sugerencia.