Invitació exposició Museu Prehistòria

Invitació exposició Museu Prehistòria
01/10/2018 - 31/03/2019
12:00 am

Benvolguts amics i amigues del barri,

Hui dimecres, dia 26 de setembre, inaugurarem al Museu de Prehistòria (Centre de la Beneficència) una nova exposició temporal que porta per nom “Caps Tallats. Símbols de poder”.

L’exposició ens endinsa en la pràctica de tallar i exhibir caps, ja siga com a forma de veneració quan es tracta dels avantpassats, o com a mostra de poder quan es tracta dels enemics. Un costum estès arreu del món des de l’Antiguitat fins l’època contemporània.

Al llarg del recorregut es mostren restes arqueològiques, fotografies i audiovisuals que ajuden a comprendre els significats d’aquesta pràctica. I se’n fa una reflexió final sobre la seua recepció en l’art, la literatura i el cinema occidental.

Estarem encantats de comptar amb la vostra presència en l’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 20h de la vesprada.

Salutacions i fins prompte,

L’Equip de Difusió, Didàctica i Exposicions del Museu de Prehistòria

 

 

Queridos amigos y amigas del barrio,

Hoy miércoles, día 26 de septiembre, inauguraremos en el Museo de Prehistoria (Centro de la Beneficencia) una nueva exposición temporal titulada “Cabezas cortadas. Símbolos de poder”.

La exposición nos adentrar en la práctica de cortar y exhibir cabezas, ya sea como forma de veneración cuando se trata de los antepasados, o bien como muestra de poder cuando se trata de los enemigos. Una costumbre extendida en todo el mundo desde la Antigüedad hasta época contemporánea.

Al largo del recorrido se muestran restos arqueológicos, fotografías y audiovisuales que ayudan a comprender los significados de esta práctica. Y se hace una reflexión final sobre su recepción en el arte, la literatura y el cine occidental.

Estaremos encantados de contar con vuestra presencia en el acto de inauguración, que tendrá lugar a las 20h de la tarde.

Saludos y hasta pronto,

El Equipo de Difusión, Didáctica y Exposiciones del Museo de Prehistoria

Unitat de Difusió, Didàctica i Exposicions

Museu de Prehistòria de València

46003 València

Reserva el evento Invitació exposició Museu Prehistòria.

Las reservas en línea no están disponibles para este evento.

Ponte en contacto con nosotros para cualquier consulta o sugerencia.